Terug

Hoe zit het met mijn privacy?

Wij vinden jouw privacy zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat wij de gegevens die je aan ons verstrekt, niet voor andere doeleinden gebruiken dan waar ze door jou voor bedoeld zijn. We vragen niet meer gegevens van je dan we nodig hebben en bewaren jouw gegevens ook niet langer dan nodig. 
 
Emma Zorgt is ontwikkeld op het spraakplatform van Google. Om gegevensdeling met Google te beperken, kun je de privacy settings in je Google Home app en in je Google account aanpassen. Wij werken in Emma PRO met geanonimiseerde Google accounts, die alleen door de zorgorganisatie kunnen worden gelinkt aan cliëntgegevens. 

Voor Emma Zorgt PRO gebruikers stellen wij de gegevensdeling met Google bovendien automatisch volledig privacy proof in. Wij hebben een overeenkomst met Google, die het voor ons mogelijk maakt om  gegevensdeling tot een absoluut minimum te beperken.

Google zelf voldoet aan alle mogelijke Europese privacyrichtlijnen en beschikt over alle nodige privacycertificeringen. Omdat Emma PRO een betaalde service is, kunnen wij garanderen dat wij de gegevensdeling met Google tot het uiterste minimum beperken. De minimale data die door Google moet worden verwerkt om de service te kunnen uitvoeren, blijft altijd binnen de Europese Economische Ruimte (EER) en is te allen tijde onderhavig aan de Europese GDPR/AVG-wetgeving. 
 
Op de website van Emma Zorgt vind je onze privacy policy > https://www.emmazorgt.nl/pages/privacy_policy

Als je deze website gebruikt, stem je in met onze Voorwaarden, Privacy en het gebruik van Cookies.