Privacy

 
Op deze pagina informeren wij onze gebruikers over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke informatie.

Als je ervoor kiest om Emma Zorgt te gebruiken, stem je in met het verzamelen en gebruiken van informatie zoals omschreven in deze privacy policy. De persoonlijke gegevens die we verzamelen worden gebruikt voor het leveren en verbeteren van Emma Zorgt. Wij delen jouw informatie niet met derden, behalve zoals beschreven in deze privacy policy.

1. Verzameling en gebruik van persoonlijke informatie
Tijdens het gebruik van onze service kunnen wij je vragen om ons bepaalde persoonlijke informatie te verstrekken. De informatie die wij opvragen, wordt door ons bewaard en gebruikt zoals beschreven in deze privacy policy.

Naam, e-mailadres en profielfoto
Om een account te maken bij Emma Zorgt moet je je Google Account koppelen. Hiervoor hebben we je naam, e-mailadres en profielfoto nodig. De Google Assistant zal je om toestemming vragen om deze gegevens met ons te delen. 

Contactpersonen
Jouw contactpersonen hebben een naam en e-mailadres. Deze informatie voer je in op onze website en wordt uitsluitend gebruikt om je contacten notificaties te sturen bij gemiste check-ins en hulpvragen.

2. Verwijderen persoonlijke informatie
Als je je account met bijbehorende persoonlijke informatie wilt verwijderen neem dan contact op via [email protected].

3. Services van derden
De app maakt gebruik van services van derden die informatie kunnen verzamelen die wordt gebruikt om je te identificeren.

Hieronder een overzicht van de privacy policy’s van externe serviceproviders die door de app worden gebruikt:

Google Analytics 
Firebase Analytics 
Google Assistant
New Relic

4. Logs
Wij verzamelen log-gegevens over het gebruiken de Emma Zorgt applicatie in log-bestanden. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen onderzoeken waar fouten in onze software zitten en om die fouten te kunnen herstellen. Log-bestanden kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres ("IP") van je apparaat, het browser type, de browser versie, de configuratie, de tijd en datum van je gebruik van de service en andere statistieken.

5. Dienstverleners
Wij kunnen externe bedrijven en personen in dienst nemen om:

- onze service te vergemakkelijken;
- de Emma Zorgt service namens ons te verlenen;
- service-gerelateerde diensten uitvoeren
- ons te helpen analyseren hoe Emma Zorgt wordt gebruikt

Derde partijen, die toegang hebben tot je persoonlijke Informatie, zijn rechtens verplicht om de informatie niet bekend te maken of voor andere dan de door ons aangewezen doeleinden te gebruiken.

6. Informatieveiligheid
Wij zijn verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt. Wij zullen alles wat binnen ons bereik ligt doen om jouw gegevens te beveiligen en te beschermen. Wij willen je wel attenderen op het feit dat geen enkele verzendmethode of elektronische opslag honderd procent veilig is. Wij zijn deels afhankelijk van informatieveiligheid en gegevensbescherming zoals die door derde partijen wordt geboden. 

7. Privacy van kinderen
Emma Zorgt is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar. We hebben niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van personen jonger dan 18 jaar in ons bezit. Als wij ontdekken dat een persoon, jonger dan 18 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, verwijderen wij deze onmiddellijk van onze servers. Als je een ouder of voogd bent en weet dat je kind ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op zodat we de nodige acties kunnen ondernemen.

8. Wijzigingen in dit privacybeleid
We kunnen onze privacy policy van tijd tot tijd bijwerken. Daarom word je geadviseerd deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. De actuele bijgewerkte datum staat onderaan deze pagina. 

9. Contact
Als je vragen of suggesties hebt over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].


Laatste bijgewerkt: 23 december 2019
Als je deze website gebruikt, stem je in met onze Voorwaarden, Privacy en het gebruik van Cookies.